Vtep360 Clic Telemática S.L.
FollowingUnfollow

0 418      

Contact information and description


Telephone: 936 40 60 88
Fax:
Mobile phone: 609 38 37 82
Carrer Barrau 4,
08690 Colonia Güell, Santa Coloma de Cervello, Barcelona, España
Website: http://www.canserrra1962.com

Restaurante Can Serra

Santa Coloma de Cervello

 

 

 

 

 

CARTA:

A casa nostre tenim un concepte de carta en la que la base es la cualitat i el temps d´estacio els que predomina sobre els ingredients que treballem a cuina.

Les nostre cartes son les divern, primavera, estiu i tardor.

 

SUGGERENCIES:

Cada cap de semana el nostre cuiner Joan Sabariego i el seu equip sorprendran i variarant segons temporada i mercat els tipus de plats que sugerirem el cap de semana solem dispossa d´entre 4 o 6 suggeriments disponibles que hi trobareu dintre de la nostre carta.

 

MENU DEL DIA:

Can Serra dispossa de menu diaria de cualitat i preu de 10.50€ IVA inclós, per a l´ebast de tothom i acesibilitat dels dies entre setmana feiners.

 

MENU DEL CAP DE SEMANA:

Dissabte i diumenge oferim un menu amb entrant, primer, segon, postre o café i aigua,vi i gaseosa amb un preu de 15.00€ IVA iclós, dirigit a tots el clients que busquen un menú de cualitat preu per poder difrutar d´un bon dia de festa i complemetaro amb un bon dinar en parella, familia o per els turistes que i volten durant aquets dies per a la Colonia Güell.

 

MENU PER A COLLES I EMPRESSES:

Dipossem d´uns menus com exemples per a colles o empresses i d´un ampli ventalls de possibilitats de menus de diferents tipus i preus on i donem axecibiltat al client per poder modificar o afegir un "pica pica" plat, postre... i tambe l´assesorament del nostre cuiner Joan Sabariego tambe, per als clients mes selectius amb dies d´entalacio podra escollir dintre de mercabarna des de escamarlans a caviar Irani... portat el mateix dia de la reserva, maxim 30 persones.
Restaurante Can Serra